¡Ja Som de Primera!

Dissabte 13 de maig del 2023.
Aquesta data quedarà escrita amb lletres daurades a la història de la U.D. PARC.
Tarda plujosa a Mollet, però que no va evitar que es desplacessin mig centenar d’afinonats del nostre Club, entre ells un bon nombre de jugadors del futbol base.
Des del primer minut el nostre equip tenia molt clar al que havia de jugar. Partit molt tàctic amb l´equip replegat i les línies molt juntes evitant els desplaçaments del dorsal 6 buscant l´esquena de la nostra defensa. Això va evitar que ens sorprenguessin i només creaven perill en alguna jugada per la banda del número 11 local. Era qüestió d’esperar l’ocasió i en una jugada dins de l’àrea després d’una rematada al travesser Eduard Vayreda amb una certera rematada de cap feia desfermar la bogeria dels seus companys i aficionats. Quedaven 15 minuts més l’afegit per tocar el cel i semblava que el rellotge s’havia parat. El Mollet es va bolcar per intentar igualar el partit però els nostres nois en cap moment van perdre les maneres i amb un gran ofici i una magnífica intervenció del nostre porter Albert en un perillosissim tret, els locals no van aconseguir perforar la nostra porteria.
Quan l’àrbitre va decretar el final del partit es va desfermar la bogeria i jugadors i afició van celebrar sobre el terreny de joc la gesta aconseguida.
Felicitats al Cos Tècnic, jugadors i afició.
Aprofiteu aquests partits que queden per assaborir el que heu aconseguit.
És un enorme orgull formar part d’aquest petit gran Club.

U U U D PARC